Afslibning af gulve er en specialitet hos byensgulve.dk

Trænger dit Sommerhus til Afslibning af Gulve? Så Tjek ByensGulve.dk

Afslibning af gulve har været hovedbeskæftigelsen lige siden starten for efterhånden mange år siden. Byensgulve har haft 20 års jubilæum med gulvafslibning og efterbehandling af trægulve. Vores gulvservice har mange kunder nydt godt af i de mange år, og vi er efterhånden kommet så langt, at vi gerne vil dele ud af vores kompetence og ikke mindste erfaring. Derfor prøver vi her på hjemmesiden at fortælle så meget som muligt om vores erfaring med afslibning af gulve i København og resten af landet.

Byensgulve har i en lang årrække været på markedet for afslibning af gulve og vores medarbejdere har oparbejdet mange års erfaring og stor ekspertise inden for stort set alle typer af guvlopgaver, der involverer afslibning og renovering.

 

ByensGulve.dk er specialister I behandling og afslibning af trægulve

Når trægulvet i sommerhuset ikke længere helt matcher væggene eller det har fået for mange beskæmmende mærker er det måske tid til et nyt gulv. Eller er det?

ByensGulve har renoveret mange trægulve vha. afslibning og efterbehandling i flere af Danmarks største sommerhusområder. Oftest bliver resultatet så godt, at det føles, som om man har fået et helt nyt gulv – og så endda til en væsentlig mindre pris.

 Afslibning af gulve er ikke et typisk gør-det-selv projekt

Når man er sommerhusejer, er man ofte lidt af en gør-det-selv type, hvilket er rigtig godt i de fleste situationer. Hvis du overvejer at få renoveret dit trægulv vha. en gulvafslibning, så er det da også et projekt, du godt selv kan udføre. Dog kræver opgaven ofte langt mere tid og ekspertise end de fleste gør-det-selv folk umiddelbart er i besiddelse af og går det først galt, kan det være næsten umuligt for selv erfarne eksperter at rette op på uden at skulle lægge et helt nyt gulv. Den bedste (og ofte også billigste) løsning er at få professional assistance.

 Stor variation i priser på gulvafslibning

Priser på komplet renoveringsprojekt med gulvafslibning afhænger af en lang række faktorer og derfor afgiver vi aldrig et tilbud uden, at vi er 100% bekendt med opgavens omfang og kundens specifikke ønsker.

 Bestil din gulvafslibning nu!

Kontakt Byensgulve med det samme og få en uforpligtigende snak om dit gulvprojekt – uanset om det er i sommerhuset eller i dit hjem.

Det er vigtigt at vide så meget som muligt om projektet og dine specifikke ønsker, inden vi påbegynder arbejdet og derfor sender vi meget gerne en af vores specialister ud til dig for at se nærmere på dit gulvafslibningsprojekt, inden vi sammensætter et færdigt tilbud til dig på afslibning af gulve.