Blog – Gulvblog om gulvafslibning, priser og leveringstid

Blog og gulvblog om gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af træ og trægulve.Blog om gulvafslibning, gulvafhøvling og generelt om renovering af træ og trægulve. Gulvtrends, gulvnyheder og gulvarbejde beskrives og kommenteres. Ofte med illustrationer og links til forskellige interessante hjemmesider, herunder forskellige gulvleksikon og andet.

Blog og gulvblog

Nærmest som et forum om gulvafslibning og gulvrenovering kan alle give deres besyv med om erfaring og viden. Her er alle interesserede for træ og trægulve velkomne til at skrive som gæsteskribent. Det kan være interessant at se hvordan bloggen udvikler sig for vi har besluttet at have gæsteskribenter, som gerne vil øse ud af deres gulverfaring. I forvejen har vi fået gode tilkendegivelser fra følgende:

  • Denmarkgulvafslibning.com – Forum for alle med interesser for trægulve
  • Gulvabc.dk – Opslagsværk om træ og trægulve
  • Gulvinspiration.dk – Få inspiration til dit trægulv

Om du vil gøre nytte af disse opslagsværk bestemmer du naturligvis selv, – men nu ved du at de findes og kan anbefales. Især for gør-det-selv gulvslibere er de rigtig gode.

Blog der giver gulvinspiration

Grunden til at vi valgte at oprette en blog var en mangel på gulvblogs på nettet. Især danske blogs som omhandler:

  • Gulvrenovering
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvrestaurering
  • Gulvarbejde
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling

og meget, meget mere. Og hvad var mere nærliggende end at tage ufordringen til sig og skrive en blog selv. Medarbejdere, Mester og vores gulvleverandør er forfatter til de mange klog ord om afslibning, afhøvling og behandling af træ og trægulve.

Hovedindholdet er gulvafslibning

Idet byensgulve.dk er et gulvfirma som beskæftiger sig mest med gulvafslibning og afslibning af trægulve, bliver det meste af indholdet naturligvis om dette emne. Undtagen hvis der er gæsteskribenter med lyst til at skrive om andre emner. Vores faste samarbejdspartner billiggulvafslibning.dk er blandt andet gulvlægger, og har lovet at skrive om gulvmontage og gulvlægning af trægulve men også andre gulvtyper. Marmorgulve, betongulve, linoleumsgulve, vinylgulve, klinkegulve og mange andre vil blive behandlet. Det vil skabe en varieret gulvblog som har de mest gængse typer af gulvbelægning med.