Gulvafslibning pris – få viden om priser på gulvafslibning

Gulvafslibning pris der bare siger spar to til dit budget. Med hjælp fra byensgulve.dk kan du nå opfrisket dit trægulve så det bliver smukt samtidig med en slidstærk overflade. Vælger du os? Får du en rigtig god gulvservice, hvor du selv er med i alle beslutninger og processer, herunder at du godkender de enkelte processer og arbejdsgange ved gulvarbejdets udførsel.

Den bedste gulvafslibning pris får du her!

gulvafslibnig pris der bare er fornuftigt her hos byensgulve.dk - Her kan du få et rigtig godt tilbud som du ikke kan sige nej til.En gulvafslibning ekspert kan faktisk redde selv meget dårlige trægulve og give dem sit oprindelige udseende tilbage. Men det er vigtigt at gulvafslibningen bliver udført ordentligt og fejlfrit af en professionel gulvsliber. Vore ansattte har mange års ekspertise og komptence indenfor gulvafslibning og kan nærmest på magisk vis forny et gammelt og slidt trægulv. Og ikke nok med det, – du får gulvafslibning til den bedste pris på markedet. Med et godt og solidt håndværk og en fornuftig pris på gulvafslibning så er du godt på vej.

Pris på gør-det-selv gulvafslibning!

Det er begrænset hvor meget der kan spares ved hjemmegjort gulvafslibning. De fleste gulvfirmaer har det sidste nye materiel og rutinerede gulvslibere ansat. De kan udføre gulvafslibning til fornuftig pris. Ved at leje en gulvmaskine i en malerforretning eller et byggemared skal du ud og investere i rekvisitter, sandpapir og lak eller olie. Samtidig med at du skal bruge en weekend eller to med et slidsomt, svedigt og støvet arbejde. Endvidere skal du være opmærksom på:

  • Skal afslibe 100% i vatter
  • Afslibningen skal afpasses gulvets beskaffenhed
  • Der skal bruges den rette kornstørrelse i sandpapir
  • Husk mellemslibning ved efterbehandling

Ved en gulvafslibning bruges en række forskellige slibemaskiner afhængig af slibe processens art og gulvets beskaffenhed. Vi bruger 5 forskellige slibemaskiner som hver især har deres speciale. Og blandt andet derfor er en professionel gulvafslibning altid at foretrække for at opnå den rette finish.

OBS: I enkelte tilfælde er en gulvafslibning ikke nok, hvorfor en gulvafhøvling er nødvendig.

Få en samlet pris på gulvafslibning og efterbehandling

Når gulvafslibningen er udført, så må trægulvet have en overfladebehandling af en art. Og her er der mange muligheder for at få nøjagtig det udseende på sit trægulv som man kunne ønske.

  • gulvafslibning pris og afslibning af trægulve. Gulvbehandling med lak, lud, olie og meget andet i Odense, Fåborg og SvendborgOliebehandling
  • Lakering
  • Bejsning
  •  Ludbehandling
  • Voksbehandling
  • Sæbebehandling

Hvilken typer gulvbehandling der egener sig bedst til dit gulv afhænger at træets beskaffenhed og din smag som kunde. Vi har mange års erfaring med renovering af trægulve og kan hurtigt rådgive dig om hvilken type overflade der egner sig bedst til dine trægulve. Ring og få en god gulvafslibning pris, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.