Gulvbranchen med de mange forskellige gulvprocesser

Gulvbranchen indeholder mange forskellige typer arbejdsopgaver og processer til opfriskning og behandling af gulve.  Vi har valgt kun at beskæftige os med træ og trægulve, så derfor er vores fokusområde her. Afslibning og afhøvling af træ og trægulve med et væld af forskellige former for overfladebehandling.

Gulvbranchen fornyer danske gulve

Har du et trægulv som trænger til nyt liv, så er vi den helt rigtige til at løse opgaven. Med mere end 30 år erfaring i gulvbranchen kan vi hjælpe dig med alt indenfor opfriskning af gulve. Gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvservice udføres altid professionelt og til den aftalte tid.

30 år i gulvbranchen

Det forpligter at være et kendt gulvfirma med så mange år indenfor branchen. Derfor har vi nok byens bedste gulvservice. Her tager vi kunder med på råd, og lader kunden være med til gulvarbejdet, om ønsket. Hele gulvbearbejdnings processen med stop og godkendelse af de enkelte delprocesser er muligt. Vi har lært af de mange år i gulvbranchen og kunde inddragelse er en rigtig god ting, såfremt kunden selv ønsker det.

Gulvafslibning opfrisker trægulve

gulvbranchen med de mange og smukke trægulve. Gulvbranchen har de forskellige typer gulvbearbejdning som er nødvendigtAlt indenfor afslibning, afhøvling, efterbehandling og renovering af trægulve er vores speciale. Bearbejdning af gulve i træ hvor den gamle overflade fjernes og en ny pålægges. Med en bredt udvalg af efterbehandling har du mange muligheder uanset om gulvet skal være lyst eller mørkt, rustikt eller blankt. En slidstærk overflade er altid at tilstræbe og her kan vi rådgive dig på forskellig vis. Hvordan er gulvenes brug og slid? Hvad med rengøringshyppighed? og mange andre ting. Denne snak vil vi tage og med udgangspunkt i dine ønsker finde den rette gulvbehandling.

Afslibning af trægulve

Vi er en gulvvirksomhed med en professionelt team af dygtige gulvfolk med en venlig og høflig gulvservice. En service der tager dig som kunde med på råd hele vejen i gulvbearbejdningen. Før, under og efter gulvafslibningen og gulvbehandlingen kan du godkende de enkelte gulvprocesser. Med andre ord sikrer vi dig at du får nøjagtig det trægulv du altid har drømt om, med en finish der lever op til dine forventninger og behov. Og skulle der, på et eller andet sted i bearbejdningen som du mener er udført for dårligt, så retter vi det omgående. Godkendelsesprocessen har også det formål, at du har mulighed for at skifte mening under selve gulvbehandlingen uden problemer.

Gulvbehandling

gulvbranchen og de mange processer som der kan gøres brug af til afslibning og efterbehandling af trægulve. Der benyttes kun de bedste materialer hvilket giver garanti for kvalitet. Udelukkende Tyske, Svenske og Danske produkter garanterer for kvalitet, og det gælder både lak, lud og olie men også sandpapir og rekvisitter. Ny teknologi og nye gulvslibemaskiner med meget effektive støvsugere benyttes så afslibningen giver mindst muligt gene for dig og dine trægulve. Med minimal støv og støj er vi et skridt foran til mindst muligt ulempe for hjemmets beboere eller kontorets medarbejdere. Om muligt kan vi også udføre gulvarbejde om natten i trappeopgange og hos virksomheder hvor det er nødvendigt at benytte gulvet i dagtimerne.

Gulvservice

En god gulvservice handler om dialog og god rådgivning. Med hurtig udrykning kan vi, som regel fra dag-til-dag, aflægge dig et besøg for en gulvvurdering og gulvtjek. Alt hos os er gratis og helt uforpligtende hvor hele landet er vort arbejdsområde. København og Sjælland, Odense og Fyn eller Aarhus og Jylland. Geografisk fra Skagen til Gedser 24 timer i døgnet. Vi er høflige og imødekommende overfor alle og er vant til at koordinere og arbejde med andre håndværkere på store byggepladser. Gulvpassion er betegnende for vores entusiasme for det fantastiske materiale som træ nu engang er. Vi går i detaljen og sætter en ære i at være en god repræsentant for gulvhåndværket – vores håndværk. Det sikrer, dig som kunde, et smukt og holdbart resultat – til tiden.

Billig gulvafslibning priser

De rigtige priser får du her hos os. Alt indenfor renovering af gamle trægulve til den rigtige pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Gulvafslibninger, gulvafhøvlinger og gulvbehandlinger udføres professionelt korrekt og med 2 års garanti. Altid med en kort ventetid og en gulvservice som er gratis og helt uforpligtende.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Når et trægulv skal friskes op kan det få nyt liv med en gulvafslibning, og i langt de fleste tilfælde kan man nøjes med en afslibning. Der udføres et gulvtjek og en gulvvurdering inden gulvarbejdet igangsættes. Om nødvendigt, dykkes alle søm så sømhoveder kommer under niveau. Normalt afslibes der diagnalt på gulvbrædder og parketstave så der opnåes en plan og jævn overflade. Herefter på langs med finere og finere sandpapir. Trægulve afslibes 4 – 5 gange afhængig af gulvets beskaffenhed og overfladebehandling. Efter den første grovslibning hvor et tilfredsstillende resultat opnås afslibes der på langs af gulvbrædderne så alle diagonal ridser fjernes. Denne proces gentages med korn 60 eler 80 afhængig af grovheden på den første afslibning. Herefter benyttes korn 100 eller 120 for at give den rette finish. Der benyttes en båndsliber på de store flader samt en kantsliber ved kanterne og hjørnesliber i hjørnerne.

Kantslibning

Den store gulvslibemaskine kan ikke slibe helt ud til kanten af trægulvet. Derfor benyttes en mindre håndholdt en af slagsen, en såkaldt kantsliber. Gulvsliberen udføres kantslibningen hvor maskinen bearbejder gulvet med cirkulære bevægelser. Kantsliberen køres i cirkulære bevægelser for at slibe ujævnheder ned, og sikrer en så plan overflade som muligt. Dette udføres 0ed samme sandpapir og korn størrelser som på den store gulvflade, for at sikre ens overflade.

Hjørneslibning

Til hjørner og kanter benyttes en såkaldt hjørnesliber. Det er en gulvslibemaskine med et hoved formet som en trekant. Der kan også benyttes skarpe skrabejern med en efterfølgende afslibning. Når båndsliberen, kantsliberen og hjørnesliberen har været igang og der er udført et tilfredsstillende stykke arbejde, foretages en grundig støvsugning. Herefter vandes gulvet, for at få træfibrene til at rejse sig, hvorefter gulvet mellemslibes (højpoleres). Ved at vande trægulvet opnåes et langt smukkere resultat når den afsluttende gulvbehandling påføres.

Gulvafhøvling er altid en mulighed

I enkelte tilfælde vil en gulvafhøvling være nødvendigt såfremt du har plankegulve. Her benyttes en gulvhøvl som med knive på en valse tager kraftig fat og arbejder sig 3 – 4 mm ned i træet. Det planer gulvet ud og fjerner fernis, maling, limrester, tæpperester, niveauforskelle og andet. Herefter påbegyndes selve gulvslibningen som skaber en glat overflade og den perfekte finish. Normalt kan de fleste trægulve nøjes med en gulvafslibning men i enkelte tilfælde kan en gulvhøvl være til stor hjælp og den eneste udvej for et perfekt resultat.

Knirkende trægulve

I tilfælde hvor et trægulv knirker kan det ofte fjernes hurtigt og let. Der kan dog være forskellige grunde til gulvknirkeri. Såfremt gulvbrædderne eller parketstavene ligger i spænd vil en afslibning løsne op og knirkeriet forsvinder, undtaget herfor er dog at gulvet er lagt forkert eller har fået for meget fugt. Envidere kan dykning af sømhoveder ofte hjælpe. I værste fald er der problemer med undergulvet, hvorfor gulvet skal brækkes op og undergulvet lægges om.

Gulvbehandling af forskellig slags

Et nyafslebet trægulv er meget sårbar overfor almindelig slid og brug og derfor kan en overfladebehandling anbefales. Olie, lud og lak er de mest almindelige man det er også muligt med hvidpigmentering eller indfarvning i forskellige farver. Vi rådgiver dig gerne med udgangspunkt i dine ønsker og behov. En smuk gulvoverflade med der slidstærk kan anbefales og er også de flestes valg. Lyse, mørke, blanke eller rustikke – ja, det er kun fantasien der sætter grænser.

En solid partner – din gulvmand

Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres så afslibning bliver som nyt igen. Med en nænsom og blid proces eller en dybdegående afhøvling udføres gulvarbejdet altid håndværksmæssigt korrekt og seriøst. Vi har respekt for det naturlige materiale som træ er og ser det naturligvis som vores pligt at pleje og vedligeholde det så seriøst som overhovedet muligt. Professionelle og uddannede gulvslibere med mange års erfaring indenfor gulvfaget står klar til at hjælpe dig og yde kyndig assistance med dit trægulv. Derfor er der altid sikkerhed for at et flot resultat og et slidstærkt trægulv.