Nyborg gulvrenovering der forskønner byens trægulve

Nyborg kan med hjælp fra os, byensgulve.dk, få afslebet og efterbehandlet deres trægulve hurtigt og billigt. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid, hvor selv meget grimme trægulve kan få helt nyt liv. Det er fantastisk så lidt der rent faktisk skal til for at forvandle gammelt træ til nyt. Ja, rent visuelt, for træet bibeholder sin gamle patina, men får en helt ny overflade af en eller anden slags, efter ønske.

Gulvbehandling i Nyborg

Hvilken type gulvbehandling der passer bedste til dit trægulv i Nyborg kommer an på smag, drømme og ikke mindst gulvets brug. Vi tilbyder følgende:

  • gulvafslibning nyborg og andre steder på fyn. gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller andetOlie
  • Hvid Olie
  • Lak
  • Hvid Lak
  • Lud
  • Hvid Lud
  • Voks
  • Sæbe

Hvilke alle er rigtig godt behandlingstyper som hver især har sine fordele og ulemper. Vi kan helt klart anbefale de hvid e behandlinger, hvor træet få det eftertragtede hvide look og patina.

Gulvafslibning i Nyborg og på hele Fyn

Det er ikke kun i Nyborg vi tilbyder gulvafslibning men på hele Fyn. Ja, Odense er naturligt det sted hvor vi laver fleste trægulve med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Men også Svendborg, Fåborg og Assens har mange gamle trægulve som må friskes op fra tid til anden.

Afslibning og efterbehandling af plankegulve, parket- eller lamelgulve

nyborg gulvafslibning og afslibning på hele fyn. Gulvafslibning med  efterbehandling af lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet.Og er budgettet ikke til det, er der ingen grund til at starte det store projekt, hvorfor en forvandling af boligens gulve er den sikre vej til en transformering af jeres rum. Der skal jo også være plads i budgettet til at ansætte professionelle håndværkere til at forestå arbejdet. Et gør-det-selv projekt er ikke løsningen og som oftest resulterer det i et dårligt resultat, som man enten skal leve med i mange år eller få rettet af en gulvspecialist. Det siger sig selv, at sidstnævnte løsning bliver dyr i sidste ende. Derfor kan man fra start lede fokus over mod at skulle benytte erfarne og dygtige gulvspecialister til opgaven.