Odense får opfrisket sine trægulve med gulvafslibning

Odense har gulvfolk og gulvfirmaer som afsliber og afhøvler byens trægulve. Den lokale gulvmand, som virkelig kan gøre en forskel for byens mange gulv. Det er god ikke alle gulvbelægninger som vi arbejder med, herunder: Cement, Linoleum, Vinyl, Beton, Tæpper, Natursten og klinker. Nej, vi har valgt at specialisere os indenfor trægulve. Vel at mærke trægulve i Odense og på Fyn. Vi hjælper kunder i Svendborg, Assens, Nyborg, Middelfart og andre steder på Fyn hvor der er behov. Ja, vi hjælper ofte kunder i Fredericia og Kolding samt andre steder i landet.

Odense har gulvfolk
Odense har gulvfolk

Gulvafslibning eller gulvafhøvling i Odense?

Vi har gulvsnedkeri og gulvværksted i Svendborg, men arbejder undertiden også i Ringe, Kerteminde, Bogense og alle andre steder på Fyn. Vi har en gulvbutik og gulvgalleri hvor du kan få god gulvinspiration og indblik i træsorter, gulvtyper og overfladebehandlinger. Hvilken gulvbehandling passer til plankegulve, parketgulve og lamelgulve? og hvor får jeg en billig gulvafslibning pris?

Støvfri afslibning?

Helt uden støv bliver en gulvafslibning nok aldrig. Vi har anskaffet os en ny gulvslibemaskine som har særdeles kraftige sugere, og som næsten er støvfri. Afslibning af dørtrin, trappetrin, køkkenbord og trappeafslibning vil også støve en smule, og derfor tilrådes af afdække tilstødende rum, nips og elektronik.

Male først eller afslibe?

Vi er et gulvfirma som normalt gør hvad kunderne ønsker. Og derfor er det kundens valg om der skal males først eller afslibes. Såfremt der afslibes først må der dækkes godt af.

Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Som en tommelfingerregel kan en bolig afslibes og efterbehandles på 2 arbejdsdage. Men det er med et forbehold for trægulvets beskaffenhed, typen af gulvbehandling, temperatur, luftfugtighed og meget andet. Med det samme en af vore gulvmænd ser gulv vil kan kunne sige på klokkeslet hvornår du kan gå på gulvet igen.

Vi er din lokale gulvpartner på Fyn udfører mange andre ting end gulvafslibningerne, herunder:

  • Gulvbearbejdning
  • Gulvforbedring
  • Gulvrenovering
  • Gulvrestaurering
  • Gulvarbejde
  • Gulvopgaver
  • Gulvafhøvling

samt mange andre typer arbejde indenfor gulvbranchen. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og inspiration, det er gratis og helt uforpligtende.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/