Odense gulvfirma med med stor ekspertise i gulvafslibning

gulvafslibning odense og på fyn. Afslibning, afhøvling og gulvbehandling med sæbe, voks, lak, lud eller måske olie. Hvid olie, hvid lak og hvid lud med den eftertragtede lyse patina som mange godt kan lideOdense gulvafslibning og gulvafhøvling udføres af byensgulve.dk – Afslibning af trægulve der opfrisker enhver gulvflade i træ. Gulvbehandling med lak, lud, olie eller noget helt andet efter ønske.

“Et gammelt og grimt trægulv kan blive så utroligt flot ved vores hjælp.”

En gulvafslibning kan udføres med gulvsliber leje som gør-det-selv gulvarbejde. Vi tilråder dog at lade en professionel gulvmand udføre arbejdet, idet du så er sikker på et godt resultat og mange ærgelser foruden. Ofte er det også billigere når alle omkostninger regnes med.

Odense gulvafslibning

At være gulvmand i Odense er godt idet der er mange trægulve i byen. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve der alle sammen må friskes fra tid til anden. Som en af de lokale gulvmænd føler man også en ære ved at arbejde i Odense og på hele fyn. Og når man sætter en ære i sit arbejde og håndværk, er det en af forudsætningerne for at man yder en god indsats og afleverer et trægulve der er renoveret i bedste kvalitet. Hvilke muligheder er der så for af forvandle det gamle trægulv til et smukt ditto? Ja, muligheder er der masser af hvor vi kan følgende 2 ting:

  1. Bringe gulvet tilbage til oprindelig stand
  2. Give gulvet en helt anden overfladebehandling

Men uanset hvilken løsning du vælger skal gulvet afhøvles og efterbehandles for at få en beskyttende og slidstærk overflade.

Vi forvandler trægulve i Odense

Som en af de lokale gulvmænd i Odense er vi naturligvis interesseret i at byens gulve holdes fine. Det er naturlig vores levebrød men, som årene går, også en ære. At hjælpe den enkelte borger og se hvordan et nyafslebet trægulv kan vække glæde er altid rart. Ja, det er, i det hele taget, et privilegium at have tilfredse kunder som vender fortæller til venner, familie og bekendte, at vi laver et godt stykke gulvarbejde. Og derfor er Odense og Fyn den helt naturlige hjemmebane for os. Vi kender hver en krog af byen og efterhånden også rigtig mange gulvafslibning. Især i den store almennyttige boligsektor er der mange ens lejligheder, som vi ofter kender på forhånd når kunder henvender sig med en gulvopgave.

NOTE: Det betyder meget at benytte en gulvmand som er kendt med området og kan hjælpe indenfor kort tid. 

En solid partner til gulvafslibning af dine trægulve

Kontakt os gerne for en snak om dine trægulve. Der er mange muligheder og vi kan helt sikkert bibringe dig nyttig information og tips. Alt henvendelse er naturligvis helt uforpligtende og gratis.