Om Byensgulve.dk – Din ekspert i gulvafslibning

Om ByensGulve fortæller vi lidt her om din lokale gulvekspert. Har du brug for en fagmand til at ordne dine trægulve? Så er du på den helt rigtige hjemmeside. Vi er din Ekspert i Gulvservice indenfor Gulvafhøvling og Afslibning. Hos ByensGulve går vi meget op i kvalitet og pris. Vi tilstræber altid at levere høj kvalitet i vores arbejde til priser, der er til at betale.

 Råd og vejledning om gulvopfriskning

Om ByensGulve.dk - Din Ekspert i Gulvservice indenfor Gulvafhøvling og Afslibning

Herunder kan du læse lidt om den måde vi arbejder på og om vores kernekompetencer. Vi gælder os til at byde dig velkommen som ny kunde hos os og vi er helt sikre på, at du bliver rigtig glad for dit “nye”  trægulve. Her udfører vi gulvafslibning og gulvbehandling lige nøjagtig efter dine ønsker og behov. Du behøver blot at fortælle os om dine drømme for et nyrenoveret trægulv, og vi rådgiver og vejleder dig. Blandt andet kan vi fortælle dig om:

  • Gulvrengøring
  • Gulvvedligeholdelse
  • Gulvpleje

 En God Gulvservice kræver ekspertise og erfaring

At arbejde med gulvafhøvling og afslibninger kræver præcision, erfaring og et godt øje for træets naturlige egenskaber. Alt sammen kvaliteter du finder hos vores folk.

Vi bruger tid på at lære dine forventninger og ønsker til det færdige resultat før vi foretager os det mindste. På denne måde kan vores folk bedst udnytte deres erfaring og evner til at få dit gulvservice projekt til at blive en succes.

 Vi arbejder med de fleste gulvbelægninger af træ

Der findes mange forskellige typer af gulvbelægning. Vores speciale er trægulve, men vi har erfaring med andre former for gulvtyper, herunder:

  • Marmorgulve
  • Betongulve
  • Betongulve
  • Linoleumsgulve
  • Vinylgulve
  • Kortgulve

og kan naturligvis give gode råd og vejledning med hensyn til renovering, rengøring, pleje og vedligeholdelse.

Viden om trægulve

Vi servicere langt de fleste typer af træ gulve og udfører renoverings projektet med gulvafslibning, gulvafhøvling og forskellige typer efterbehandling. Et gulvprojekt hos os starter altid med en god dialog med den kommende kunde.

 Få et Godt Tilbud – Priser på gulvafhøvling

Vi giver dig naturligvis gerne et godt tilbud, men forvent ikke at du lige kan få priser på gulvafhøvling eller afslibning oplyst pr. telefon. Vi skal normalt altid have en mand ud at kigge på det pågældende gulv og tale nærmere med kunden om dennes ønsker, før vi kan oplyse en pris.

 Gulvrenovering så er det byensgulve.dk

Der er så mange faktorer involveret i et renoveringsprojekt af trægulve, at en pris ikke lige kan gives ud fra nogle få oplysninger om gulvstørrelse og type. Det er i virkelighed til din fordel som kunde, at vi hos ByensGulve vælger at arbejde således med vores projekter med gulvafhøvling og afslibning, da det sikrer dig et bedre resultat og en pris du kan stole på.