Sandpapir til gulvafslibning giver en smuk gulvoverflade

Gulvafslibning med sandpapir

Sandpapiret og gulvafslibning. Afslibning af trægulve med forskellige former for slibepapir

Et gulvfirma råder over en vifte af sandpapir. Disse slibebånd af metroen, slibebånd, endeløse, selvklæbende slibeskiver, gulvafslibning skiver, og meget mere. Disse materialer kan fås på ethvert granularitet (korn).  I de sidste mange år er slibepapir af stærke slibesten lavet af zirkonium. Sandpapiret må udskiftes ofte ved enhver form for afslibning, det gælder for:

 • Fuldslibning
 • Mellemslibning
 • Grovslibning
 • Finslibning

Som alle slibninger hver især har sine finheder eller grovheder, om du vil.

Sandpapir produceres i tre varianter:

 1. på papir
 2. tekstilforstærkningen
 3. de blandede medier (tekstiler og papir)

For hvert af disse medier gulvafslibning midler anvendes i form af korn. Disse kerner er spredt  støttes og indlejret i det tidligere behandlede på en bærer bindemiddel.

Forberedelse til gulvafslibning (korn):

 • Alumina (aluminiumoxid Al.203) – farven rød – brun
 • Siliciumcarbid (Si-C siliciumcarbid) – sort
 • Zirconium korund – grønlig farve
 • Cubitron – en keramisk aluminiumoxid, slagstyrke og levetid ud over zirconium.

Udførelse af gulvafslibning

Materiale gulvafslibning af slibekorn åben spredning bliver brugt til at slibe de gamle voksbehandlede eller malet trægulv.

 • Mest parket kornstørrelse anvendes: (12, 16, 24), 36, 40, 60, 80, 100, 120 For malevalserne, ved hjælp af kanterne af hvor overfladen er behandlet et korn materiale (16, 24), 40, 60, 80, (100). I parentes er den nøjagtighed, som anvendes mindre hyppigt.
 • Hvis du er ved at forberede farvning træ gulv eller oliering anbefales, at du bruger diske korn 80 og 100 Hjørne værelser skal også arbejde.
 • Grove materialer 12, 16, 24 er primært anvendes til gulvafslibning gammel, slidt eller gentagne gange malet med olie lakering gulve.
 • Sandpapir medium korn 36, 40, 60, 80, og fine 100, 120, 150, som anvendes den nye trægulv gulvafslibning og efterbehandling.
 1. Den første afslibning (grovslibningen) reducerer overfladen – dette vil give det karakter af en enkelt disk.
 2. Den næste afslibning tager? rednioziarnistym materiale for at fjerne spor af den tidligere male og forberede overfladen for den endelige afslibning.
 3. Den afsluttende efterbehandling sker med det fine slibende materiale, og det er hensigten at slibe forbi mindre mangler gulvafslibning medium og lakeringen overfladen forberedelse.

For at udføre afslibning af parket, er det nødvendigt at bruge alle de morsomme sandpapir i træk fra de mest grove korn til de mindste.

Afslibning uden ridser

Man skal overholde den gyldne regel og ikke efterlade ridser og mærker fra den tidligere gulvafslibning, som vil være grundlaget for klagen af investor.

Når et trægulv afslibes korrekt

gulvafslibning og afslibning med sandpapir
Afslibning af sildebensparket

Jo lavere sandkorn gulvafslibning materiale, herunder forbruget vil være højere – resultatet af dette vil blive gulvafslibning mindre område. Det er underforstået, at den ene bælte med karbon eller det grove aluminiumoxid anvendes til gulvafslibning på ca 20 m 2 gulv. Medium er nok materiale til cirka 25 m 2 , og det partikulære materiale – til omkring 30 m 2 Zirconia slibende materiale øger forbruget med 20-30%. princippet er poleret indtil puden materialet ikke vil svide træet. Sådanne steder er anerkendt af de brune spor efterladt ved gulvafslibning træ.

Gulvafslibning med støv

Til gulvafslibning trægulve bruges kun nyt materiale, der skal være fast stramt på tromlen i konventionel gulvafslibning og strakt ved servering til dette formål spændingen i båndslibere.

Husk, at løst fastgjort stykke sandpapir  vil påvirke at gulvet bølger. Lignende udvalgte vil være synlig på tromlen eller dårligt balanceret slibemaskine, hvis hjul er dækket med slibestøv.

Affald af gulvafslibning slibe materiale, især grove, vil det medføre ujævn overflade gulvbearbejdning, kan dokumentation være fejl mellem stavene.

Slibemaskinens gennemgang og kontrol

Ffor at opnå et tilfredsstillende resultat gulvafslibning trægulv skal være korrekt sat op og forberede maskinen gulvafslibning at arbejde. Bånd stav i slibemaskinen bør have en tendens til at bevæge sig i tromlen.

Korrekt brug af gulvslibemaskinen

En ensartet tryk på gulvoverfladen af tromlen er bedst egnet til spejl eller glas. Et stykke spejl eller glas med dimensioner større end tromlen afsliberen er placeret på en flad gulv, så der var under tromlen afsliber. Derefter langsomt begyndte at forlade tromlen gør glasset en lille fodaftryk. Med dette mærke er anerkendt, at tromlen efterlod en fodaftryk svarer til bredden af hele eller en del af banen er bredere end resten af (trace kile). Dette spor er bevis på, at maskinen sliber (“tage”) ujævnt. Maskinen skal justeres korrekt, hvis nødvendigt, så venstre på glasset lige brede bælte.

Gulvafslibning og støv

Under gulvafslibning posen fyldes op kun 1/3 af sin kapacitet. Denne handling er en garanti for støvfri drift. Sandpapir udvinder støvet som lander i posen fra støvsugeren, dette fjernes ved behov.

5 kommentarer til “Sandpapir til gulvafslibning giver en smuk gulvoverflade”

 1. Jo, og hvad pokker skal man lige vælge? Gulvbehandling med forskellige farver, strukturer og nuancer. Hvor det smukke og æstetiske samt respekten for det naturlige materiale gør sig gældende. Med gulvafslibning i Nyborg har vi fået hele vores underetage renoveret fra ydre til indre, hermed vores trægulv.

 2. Afslibning af trægulve bør helt sikkert udføres af professionelle gulvfolk. Gulvmænd der ved hvad de har med at gøre. Med træteknisk og gulvteknisk uddannelse der virkelig sætter gulvhåndværket i fokus. Gulvrenovering og gulvarbejder af forksllig slags bør udføres af et gulvfirma eller fagmand.

 3. Jo, men det er jo helt klart at en gulvrenovering med afslibning og efterbehandling virkelig kan gøre underværker. Det har vi selv oplevet på vore gamle trægulve, der fik deres naturlige udseende tilbage. smukt og slidstærkt

 4. Afslibning af trægulve og især de massive plankegulve har en udfordring med hensyn til sandpapir. Gulvafslibning og gulvafhøvling med enten en grovslibning, mellemslibning eller en finslibning. Gulvrenovering og gulvbearbejdning af forskellig slags.

 5. Sandpapir i de forskellige størrelser er meget interessant. Især for gør-det-selv gulvslibere kan det være en udfordring at benytte de rette sandpapir til rette gulvopgave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.