Svendborg gulvmand med de mange muligheder for afslibning

svendborg gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe eller olie. Afslibning af trægulve på hele fyn, herunder odense, fåborg, svendborg, nyborg og middelfart.Svendborg gulvafslibning klares af Byensgulve.dk. Mange års ekspertise indenfor gulvbranchen er din garanti for et veludført stykke gulvarbejde i Svendborg og på resten af Fyn. Når den lokale gulvmand virkelig går i gang bliver trægulve frisket op et efter et. Med en gulvafslibning fjernes alt gammelt overflade på gulvet, hvorefter det kommer til at stå helt ‘trærent’, det vil sige helt uden lak, olie eller hvilken gulvbehandling det har fået.

Gulvafslibning Svendborg

Afslibning af trægulve i Svendborg udføres til rimelige priser og med kort ventetid. Vi udfører gulvarbejdet som du kunne ønske det med en gulvbehandling efter ønske. Med andre ord – en gulvafslibning, i Svendborg, kan løses på flere måder, men ved at kontakte byensgulve.dk, har du taget de første skridt på vejen til at finde den rette gulvspecialist. Indtast kontaktoplysninger og en beskrivelse af den opgave, som du ønsker løst, og du vil modtage tilbud på en gulvafslibning.

Renovering af gulvet på hele Fyn og Syddanmark

Gulvarbejde udføres hovedsageligt på Fyn, Assens, Fåborg, Nyborg, Middelfart og Odense. Men naturligvis også andre steder på øen samt Langeland og Fredericia, Kolding området.

“Ja, alle der har et trægulv kan få det frisket og med hjælp fra os, uanset stand og gulvets beskaffenhed. “

Din lokale gulvmand i Svendborg

Der findes et utal af gode forslag, når boligen skal forvandles, men der er kun en måde, hvorpå boligen kan tilføres lys og liv, uden at privatøkonomien falder sammen. Vi må alle sammen sande, at disse triste økonomiske tider har været hårde for privatøkonomien, hvorfor de færreste har plads i budgettet til en stor ombygning eller renovering af privatboligen. Det er heller ingen skam at starte i det små, og mindre kan gøre det, idet det er et forholdsvist overskueligt projekt at få tilført boligen lys og liv ved at foretage en gulvafhøvling eller gulvafslibning af boligens gulve.

Dit lokale gulvfirma i Svendborg

Når der benyttes et lokalt gulvfirma, følger der lidt ekstra ved. Her får du en gulvmand som følger med i dit trægulvs liv og udvikling. Hvordan har dit trægulv det? Bebeholder det den smukke overflade? Eller trænger det måske til en opfriskning? Mødes vi ved købmanden, på stadion eller nede ved havnen, så skal vi naturligvis have en snak om dit trægulv. Vi interesserer os for Svendborgs trægulve, på godt og på ondt. Vi skal jo gerne have, at Fyn er fin med smukke trægulve som holder sig flotte i mange år fremover.