Trægulve priser samt billig gulvafslibning

Trægulve priser er billige her hos Byensgulve. Mange andre gulvfirmaer har billige trægulve priser, men så er det ofte gulve i mindre god kvalitet. Vi har kun kvalitets gulve der er slidstærke og træ hele vejen igennem. Med andre ord massive plankegulve eller parketgulve i god kvalitet.

Altid fornuftige trægulve priser

Her vil mange nok tage udgangspunkt i de billigste trægulv priser og se på hvad et nyt trægulv eller en renovering eller gulv slibning koster her og nu i kroner og øre. Hos ByensGulve ser vi dog noget anderledes på tingene. Vi fokuserer på, at du får værdi for dine penge og at dine trægulve skal være pæne i mange år.

 Gulvafslibning med gulvlak

Hvad er de Bedste Trægulve Priser på Nye Gulve eller Renovering?

I langt de fleste tilfælde vil du kunne opnå flotte og holdbare resultater med en gulvafslibning og god efterbehandling med gulvlak eller lignende og det til en langt mindre pris end et helt nyt trægulv vil koste. Afslibning af trægulve er en rigtig god løsning som fjerner nogle ganske få my af en millimeter af træet på gulvoverfladen. Med andre ord udfører vi en gulvafslibning meget blidt og nænsomt, idet der ikke er nogen mening i at afslibe mere end højest nødvendigt. Og derfor er det også en god idé at benytte en gulvfagmand med erfaring i træteknik og gulvteknik. Det kan være processer som :

  • Gulvbearbejdning
  • Gulvarbejde
  • Gulvrenovering
  • Gulvrestaurering
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling
  • Gulvafslibning

Vælger du en professionel gulvmand eller gulvfirma, så er du rigtig godt på vej til at få et smukt og slidstærkt trægulv.

Trægulve priser på nye gulve varierer meget

Prisen på et nyt trægulv har primært to elementer – prisen på selve trægulvet og prisen på montering. Afhængig af træsort (f.eks. eg eller mahogni) og typen af gulv (f. eks. laminat, parketgulv eller massivt træ) vil de typiske trægulv priser varierer fra lidt under kr. 100,00 pr. m2 for de billigste laminat gulve til omkring kr. 5-600,00 pr. m2 for massive trægulve. Herudover kommer udgifterne til montering af trægulvet.

 Priser på montering af trægulve

Her svinger priserne også en del afhængig af om dit eksisterende gulv skal afmonteres og om der skal opsættes nye gulvlister som en del af opgaven, typen af trægulv der skal monteres, størrelsen på det nye gulv og en række andre faktorer. En generel rettesnor for monteringspriser for trægulve er, at du skal regne med et sted mellem kr. 250,00 og kr. 1000,00 pr. m2 trægulv.

Gulv slibning af trægulve er både effektiv og prisbillig

I forhold til udgifterne ved at vælge et helt nyt trægulv, kan en gulv slibning med den rette efterbehandling både gøre underværker for dit trægulv og samtidig ikke belaste din økonomi alt for meget. Markedspriserne for en gulvslibning med efterbehandling ligger typisk mellem kr. 60,00-200,00 pr. m2. Hos ByensGulve giver vi altid gerne et uforpligtigende tilbud på dit gulv afslibningsprojekt.  

Gulvlak eller en anden type efterbehandling?

Gulvlak er en meget populær type efterbehandling, der med fordele kan benyttes på mange gulve.

Vores fagfolk tager naturligvis altid en snak med kunden om de specifikke efterbehandlingsmuligheder for det enkelte gulv og giver vores bedste anbefalinger til om gulvlak eller en anden type efterbehandling, vil give det bedste resultat på dit gulv.