Trappeslibning

Trappeslibning og slibning af trapper praktiseres normalt i forbindelse med afslibning af trægulve. Som ved slibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive smukke som nye endnu engang.

Trappeslibning

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning tager længere tid pr. kvm end afslibning af gulve, og derfor udregnes prisen pr. trappetrin og ikke pr. kvadratmeter. Der benyttes mange måder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Her skelnes ofte mellem:

  • Indendørs trapper
  • En trappeopgang
  • Udendørs trappe
  • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle former trapper i træ kan med fordel afslibes. Trappeforkanten samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, mellemstykker, sidestykker og gerichter o.s.v.

Afslibning af trappetrin

Invendige trapper er trapper i en typisk bolig, for eksempel lejlighed eller villa. Hvor til gengæld en trappegang er betegnelsen for trapperne i en bygning med flere etager. Trapper, der før har været efterbehandlet med fernis må renoveres med rekvisitter, specialmaskiner og udstyr.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper laves med en lille pudsemaskine, og efter helt samme procedure som ved gulvafslibning Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af plankegulve og parketgulve:

  • Grovslibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Let slibning
  • Polering

Trapper afslibes 4 – 5 gange afhængig af slidfladen. Der indledes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den aktuelle gulvbehandling. Fra da af afslibes der med finere og finere kornstørrelser, indtil finishen er i orden.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver rimelig meget mere end en normal slibning. Det skyldes at der anvendes mindre håndholdte slibemaskiner, med minimal støvsuge kapacitet. Efter trappeslibning støvsuges alle vandrette flader, hvorfor udslippet af støv vil bære begrænset.

Må en trappe behandles?

Umiddelbart efter trappeslibningen, må der udføres en behandling efter ønske. Her vil du kunne vælge imellem olie, lak, lud med for eksempel hvidpigment. Hvid lak, hvid lud og hvid olie er hotte overfladeløsninger til enhver bolig og hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens opbygning og størrelse samt hvilken behandlingsløsning der besluttes. Modtag billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/